Wat is er te beleven?

19 juni 2022 | 13:00 - 17:00 | Ontdek O.N.S. Stappegoor 

Speurtocht

Ontdek het gebied door middel van een speurtocht! Behaal alle stempels en verdien een goed gevulde goodiebag van Stappegoor! Bij deze speurtocht kom je echt overal langs! van Pathé tot aan het zwembad, van het mobiele veldje van de Trappers tot aan de training van de Nederlandse ijshockey bond. Maak het allemaal mee.

Gebiedsontwikkelaars x gemeente 

Er staat veel te gebeuren in gebied Stappegoor. Zo komen er onder andere 1000 nieuwe woningen bij. Ben jij benieuwd naar alle plannen? Kom dan in Pathé een kijkje nemen bij de presentatie en informatietafels van de gemeente en gebiedsontwikkelaars.

Presentatieronde 1 om 13:30
Presentatieronde 2 om 14:30

Tilburg Trappers beleving

IJshockey in de zomer..? Jazeker! Een veldje met sticks, mascotte Bucky en het enige echte Trappers Weizen bier. Maak het mee: de Trappers beleving op het plein.

Jumbo Visma

Wie is de snelste van jouw gezelschap? Fiets op de spinning fietsen van Jumbo Visma. Door middel van een Ipad en Zwift-software, lijkt het net alsof je in de bergen aan het fietsen bent!

Onder leiding van de crew van Team Jumbo-Visma Academy maak je kennis met de sportploeg. Je komt hier alles te weten over onder andere Jumbo Foodcoach, de sporters en de manieren van trainen.

Stoepkrijtwedstrijd kinderstad

Stuur in aanloop naar het evenement een foto van jouw mooiste  tekening naar onze Instagram en maak kans op coole prijzen! De winnaars worden op 19 juni om 13:00 bekend gemaakt. 

Heb je nou niet gewonnen? Niet getreurd! Kom lekker stoepkrijten op het plein. Om 15:30 wordt de winnaar van de dag bekend gemaakt!

Stuntsteppen 

Kan jij al vette trucjes? Of wil je deze leren? Namens sportwinkel Sportief zal er een obstakelbaan aanwezig zijn met stuntsteps. Laat zien wat jij in huis hebt!

Kinderstad Sport BSO

Kom skaten op het plein, binnen kijken bij de BSO of volg een rondleiding en stel al je vragen aan de medewerkers van Kinderstad Sport BSO. 

©2022 CAFÉ KEIZER. Krijn Taconiskade 346, 1087 Amsterdam
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin